Karayolları Beypazarı 43’üncü şube şefliği ekibi kontrolde

Karayolları Beypazarı 43’üncü şube şefliği ekibi kontrolde Yaşar TONBAK / ANKARA-BHA Karayolları 4 Bölge Müdürlüğü, Beypazarı 43’üncü Şube şefliği, yol ağlarında bulunan Kuşcenneti geçişinde inşa edilen tünellerde sona gelindiğini bildirdi. 6 km’lik tamamlanan alan ulaşıma açıldı.Karayolları Beypazarı 43’üncü Şube şefliği Ankara Beypazarı- Nallıhan- Akyazı bağlantı yolu olan D140 kontrol nolu karayolu üzerinde Beypazarı- Nallıhan arası...

Karayolları Beypazarı 43’üncü şube şefliği ekibi kontrolde

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Karayolları Beypazarı 43’üncü şube şefliği ekibi kontrolde

Yaşar TONBAK / ANKARA-BHA

Karayolları 4 Bölge Müdürlüğü, Beypazarı 43’üncü Şube şefliği, yol ağlarında bulunan Kuşcenneti geçişinde inşa edilen tünellerde sona gelindiğini bildirdi. 6 km’lik tamamlanan alan ulaşıma açıldı.
Karayolları Beypazarı 43’üncü Şube şefliği Ankara Beypazarı- Nallıhan- Akyazı bağlantı yolu olan D140 kontrol nolu karayolu üzerinde Beypazarı- Nallıhan arası bölümünde bölünmüş yol(duble) yol yapım çalışmalarının sürdüğünü ve yapım tamamlanan 6 Km’lik alanında ulaşıma açıldığını kaydetti.
Halen Beypazarı-Nallıhan arasında ulaşımı sağlayan D140 Kontrol nolu karayolu’nun Davutoğlan köyü yakından bulunan Kuşcenneti geçişi alanında 2 adet 1.250 şer metre olmak üzere Tünel, Aladağ çayı üzerinde 2 Adet 255 Şer metre olmak üzere köprü inşa edildiğini ve köprülerin yapımının tamamlandığını, tünellerin başlarında, tünele giriş ve çıkışlarındaki asfalt çalışmaları ile bağlantı yollarının bitirilmesi çalışmasının sürdüğünü ve bu çalışmaların tamamlanması akabinde yeni yılbaşlarında Tüneller ile köprülerin ulaşıma açılacağı kaydedildi. Karayolları ekipleri bahse konu olan alanlarda sürdürülen çalışmalar dolayısıyla, sürücülerin dikkatli seyretmelerini, işaret ve işaretçilere uymaları gerektiği konusunda uyarılarda bulunuyorlar.

Karayolları Beypazarı 43’üncü şube şefliği ekibi kontrolde

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.